Застрахователни подаръци за Коледа

Коледа наближава и всеки се опитва да намери най-интересния подарък за близките, приятелите, или пък шефа си. За тези, които ще търсят подарък за някой, който работи в застрахователната индустрия, сайтът http://www.propertycasualty360.com предлага няколко идеи за „застрахователни“ подаръци.

Акции на застрахователен гигант

Ако сте си мечтали да притежавате дял от корпорацията Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет, сега това е възможно, или поне за малко. В интернет се продава вариант на популярната игра „Монополи“, в който играчите придобиват компании на Бъфет или пък на други богаташи. Играта е в ограничен колекционерски тираж и се продава за $ 99,99.

Филми за застрахователи

В десетки филми главните герои работят в застрахователната индустрия и един такъв филм би бил приятен подарък за Коледа. Ето и някои от тях:

Двойна застраховка (1944 г.). В този доста старичък филм се разказва за застрахователен агент, омаян от фатална жена.  Тя пък се интересува дали не може да сключи застраховка Живот на съпруга си без неговото знание, а след това да го убие..

Шоуто на Труман – Джим Кери е застрахователен чиновник

Релакс

Някои застрахователни служители пък биха се радвали на Коледа, в която ще се отпуснат от напрегнатата работа. Кери Рейнолдс, съсобственичка на застрахователна компания в САЩ, споделя, че много ще се радва на спа пакет. Алън Томпсън от компанията The Thompson Group пък би предпочел нов лаптоп и си е харесал новия Chromebook.

Прахосмукачка

Пренаписването на застрахователните регулации не е нещо, с което агенти и лобисти искат да се занимават по време на празниците. Затова от сайта предлагат да им подарим малката самоходна прахосмукачка Roomba, която се пъха под всякакви мебели и изчиства бъркотията. Макар да не е ясно как може да помогне в работата, тя ще е много полезна след някой луд купон, вдигнат от застрахователен агент. А те наистина са добри в купоните, твърди http://www.propertycasualty360.com.

Тениска

Някои продават застраховки за слава, други за пари. Трети пък просто обичат да го правят. Подаряването на тениска с надпис „Аз обичам застраховането“ може да е малко изтъркано, но все още е весел подарък.

Подобен успех може да постигнете и с подаряването на значка с надпис „Най0добрият застрахователен агент в света“.

Още релакс

Търсите подарък за някой работохолик, страдащ от болки в ставите, мускулите, или пък от мигрена? В тези случаи винаги е полезно известното от векове обезболяващо, а именно торбичката с лед. Перфектно за всеки агент или бизнесмен, който се опитва да се възстанови след напрегнат ден в офиса или пък бурно коледно парти.

  Онлайн услуги
x