Акция ЗДРАВЕ: Промоция по застраховка Злополука

action-health

Промоционална цена по застраховка Злополука обявява Инстрейд Застрахователен брокер в рамките на зимната Акция ЗДРАВЕ, която цели да направи здравните застраховки по-достъпни за всички. Застраховка Злополука допълва отлично останалите два промоционални продукта – Здравна застраховка и Застраховка срещу критични болести.

До 31 декември 2015 г. Инстрейд предлага застраховката на специална цена от 90 лв за покритие от 50 000 лв. Цената се отнася за основното покритие – смърт от злополука, като срещу допълнително заплащане могат да се добавят още рискове като професионално заболяване или временна загуба на трудоспособност.

Застраховка Злополука често звучи плашещо, но тежките и неочаквани инциденти не могат да се предвидят и често нанасят тежки финансови удари върху застрахования и неговите близки. При наличие на застраховка, изплатеното обезщетение поне частично смекчава последиците. Настъпването на такива събития не е желано нито от застрахованите, нито от застрахователите, но винаги е добре да имаме застраховка, в случай че животът ни изненада.

За повече информация и сключване на застраховка, свържете се с Инстрейд Застрахователен брокер. Разгледайте и другите промоции от Акция ЗДРАВЕ и си направете нестандартен, но полезен подарък за Коледа. А защо да не подарите и на хората, които обичате?

  Онлайн услуги
x