Здравна застраховка дава шанс за живот при критични болести

Здравни застраховки Бест Докторс

Загубата на живот при терористичен акт е нещо, което не може да се застрахова или предвиди. В същото време обаче стотици хора, между които и българи, и деца, губят живота си поради причини, които могат да бъдат застраховани.

Колкото и грубо да звучи, границата между живота и смъртта на човек често е определена сума пари. Много голяма сума, която никое семейство не може да си позволи само, нито дори с помощ от приятели. Ежедневно ставаме съпричастни към дарителски кампании за болни деца или млади хора, чийто живот трябва да бъде „купен“ със 100 000 или 200 000 евро, колкото струва обещаното лечение при най-добрите лекари в някоя частна клиника. Друг е въпросът, че българската здравна система невинаги може да реагира адекватно на толкова тежки заболявания и близките на болните са принудени сами да се справят.

Някои от тези кампании завършват с успех, но с много условия. Ако болестта бъде хваната в подходящ за лечение момент. Ако близките на болния успеят да намерят навреме лекар и клиника, които да предложат лечение. Ако се събере често непосилната сума пари за лечението. Ако се събере навреме, преди да е станало твърде късно.  Условията са много и често жертвите на тежки болести не успяват да изпълнят всичките, за да продължат живота си.

Данните за заболеваемостта от тежки заболявания със скъпо лечение, като рак, са шокиращи. През 2012 г. в България са регистрирани 36 649 нови случаи на злокачествени заболявания, от които 19 779 (54.0%) при мъжете и 16 870 (46.0%) при жените, по данни на Националния раков регистър. Те са с 1 405 повече от регистрираните през 2011 г. и 1.56 пъти повече от тези през 1993 г. Починалите от злокачествени заболявания през 2012 г. са 18 157, от които 10 614 (58.5%) мъже и 7543 (41.5%) жени. Те са с 1 313 повече от починалите от рак през 2011 г. и 1.17 пъти повече от тези през 1993 г.

Не е тайна, че голяма част от смъртните случаи се дължат на забавяне на лечението по различни причини – административни, организационни, финансови. Никой не може да каже какво би станало, ако например болният беше постъпил за лечение 1 месец по-рано или ако е взето решение за операция в чужбина по-рано. Предполага се обаче, че това би било в помощ за благоприятния изход.

Като гледаме ежедневните дарителски кампании и примерите на наши близки и познати, срещнали се с тежки и редки заболявания, си казваме „Дано не се случи на мен, защото няма спасение“. В последните години обаче застрахователните компании започнаха да предлагат продукти, които до голяма степен могат да помогнат за благоприятния изход в такива случаи. Продуктът „Бест Докторс“ е именно такъв –здравна застраховка, покриваща лечение при най-добрите световни лекари и клиники при тежки и редки заболявания.

Тъй като ние в Инстрейд сме загрижени за живота и здравето на всички наши сънародници и вярваме, че можем да помогнем за спасяването на животи, стартираме промоция на застраховки срещу тежки заболявания. На клиентите си предлагаме безплатна консултация за това кой е най-адекватният за тях продукт и отстъпка от цената. 

Какво трябва да знаем за застраховка Критични болести?

Покритие:

Лечение на злокачествено новообразувание (рак), Байпас на коронарната артерия, Смяна на сърдечна клапа, Неврохирургия, Трансплантация на органи и тъкани от живи донори.

Застраховката покрива и разходи за придружител, болничен престой, лечение, лекарства, разходи за транспортиране

Цена:

Здравните застраховки срещу тежки заболявания са сравнително достъпен продукт, въпреки че не са най-евтините на пазара. Като се има предвид покритието, което осигуряват и факта, че могат да спасят живот, ползите от тях многократно надвишават направените разходи. Цената на застраховката зависи най-вече от възрастта на застрахования и избраното ниво на покритие. Най-ниската цена е за деца до 18 години, като в рамките на Акция ЗДРАВЕ цената е между 70 и 80 евро на година, в зависимост от това дали в покритието се включва и лечение на територията на САЩ. За възрастта от 18 до 64 години цената е между 175 и 200 евро на година. За клиенти между 64 и 80 г. тарифата достига 325 евро на човек на година. Всички застраховки могат да се плащат и на месечни, тримесечни или шестмесечни вноски.

Свържете се с нас за повече информация и лична оферта.

  Онлайн услуги
x