Застраховайте се онлайн с WEBINS

logoНай-новата комплексна услуга за онлайн застраховане WEBINS стартира. Сайтът предлага сключване на автомобилни, имуществени и пътнически застраховки самостоятелно и изцяло по интернет, само за няколко минути.

WEBINS е иновационна система, в която можете да изберете необходимата ви застраховка, да сравните условията и цените на застрахователните компании, предлагащи продукта, и да закупите най-добрата за вас полица. Процесът от началото до края се осъществява по интернет и можете да се сдобиете с необходимата ви застраховка само за няколко минути. Желаещите да прегледат и сравнят офертите на компаниите пък имат възможност да го направят на спокойствие сами, без да се налага да посещават офис и да се тревожат, че времето им да вземат решение е ограничено.

WEBINS към момента предлага най-търсените на пазара застраховки – „Гражданска отговорност на автомобилистите“, имуществени застраховки и „Помощ при пътуване“. За да получи полицата си, потребителят трябва да въведе данните си и тези на автомобила или имота си, да избере предпочитаната от него оферта и да извърши плащане чрез Epay или с кредитна карта. Готовата полица се получава по e-mail или с куриер.

За да се възползвате от новата услуга, посетете сайта WEBINS.BG. Телефонът за клиенти на WEBINS е 0700 20 111. За всички въпроси, свързани с новата услуга, разгледайте www.webins.bg или се свържете с офисите на Инстрейд застрахователен брокер.

WEBINS е търговска марка на Инстрейд застрахователен брокер – компания с над 20 години опит на българския застрахователен пазар и регионален лидер на пазара.

  Онлайн услуги
x