Водолазният сезон стартира с маратон от промоции

Atlantis_Diving_Center_Nikiti (2)Най-големият водолазен център на Ситония Atlantis Diving Center открива водолазния сезон на 1 май с тридневен маратон за любителите на гмуркането и много промоции.

Центърът, който се намира в Никити-Гърция, открива сезона с  вечеря комплимент на всички свои водолази.  На 2 май следва Технически семинар, придружен с безплатно пробно Sidemount и Техническо гмуркане (По предварителна заявка). Програмата продължава и на 3 май с полудневна екскурзия с гмуркане от корабче (По предвалителна заявка, €75.00).

От 4 май до 1 ноември водолазният център е с отворени врати за всички желаещи да пробват или да запишат развлекателни или технически водолазни курсове, или да направят гмуркания от бряг и корабче!

Atlantis_Diving_Center_Nikiti (0)Желаещите да участват в откриването на сезона, както и тези които искат да се включат в някои от водолазните програми през сезона, трябва да направят предварително своята резервация на  www.atlantis-scubadiving.com , където целогодишно ще има много горещи оферти и огромни отстъпки. Клубът предлага отлични условия за гмуркане – видимост от 10-25 м, температура на водата 20-30 градуса, кристално чисто море, спокойни води, богати на живот и релеф локации. Курсовете се осъществяват под ръководството на българския инструкторски екип от водолазен център Атлантис.

  Онлайн услуги
x