Промоция на ученически застраховки Злополука от ДЗИ

studentaccident5С настъпването на учебната година ДЗИ обяви промоционална кампания за сключване на ученически застраховки. Отстъпките са по продукта „Злополука на учащи и деца от детските градини и ясли“.

При застраховане на над 50 лица в една застрахователна полица се прилага отстъпка от 5 %, за над 100 застраховани намалението е 10 %, а над 200 – 20 %. При още по-големи групи има и допълнителни отстъпки.

В застраховката се предлагат и допълнителни покрития за Медицински разходи вследствие злополука и Дневни пари за болничен престой вследствие злополука. Застрахователно обезщетение се изплаща и в някои случаи, в които няма основание за плащане по рисковете за временна и трайна неработоспособност – фрактура на кости, тежки изкълчвания и навяхвания, разкъсване на мускули и сухожилия.

На всеки 100 застраховани лица може да се предложи безплатна застраховка на четирима преподаватели. Директорът на учебното заведение също получава безплатна застраховка, ако над 50 % от децата в заведението са застраховани.

За пълна информация и сключване на застраховка, свържете се с офисите на Инстрейд Застрахователен брокер.

  Онлайн услуги
x