Промоция на планинска застраховка от QBE

skiНова промоция на Планинска застраховка пусна QBE с настъпването на зимния сезон. До 31 декември продуктът, предлаган от компанията, ще се предлага на преференциални цени.

Застраховката е с валидност от 1 декември до 30 април и осигурява покритие при смърт, трайна пълна и частична нетрудоспособност, в резултат на злополука. Покритието важи за всички, които упражняват спортна или туристическа дейност в планината.

Застраховката се предлага с варианти на покритие от 1000, 2000, 3000 и 5000 лв. Покриват се и медицински разноски в резултат на злополука от 1000 до 3000 лв. Компанията възстановява разходи за действията на Български червен кръст и Планинска спасителна служба по издирване, спасяване, оказване на първа медицинска помощ и транспортиране в случай на злополука. Промоционалните цени на индивидуалната застраховка са между 13 и 36 лв, в зависимост от избраното покритие. При издаване на групови полици можете да получите 10% отстъпка от цената за група над 10 човека и 15% отстъпка за група над 20 души.

Застраховка на промоционална цена можете да сключите чрез Инстрейд застрахователен брокер.

  Онлайн услуги
x