ОЗК с нов Ликвидационен център в София

ozkЗастрахователна компания ОЗК открива от 1 октомври нов Ликвидационен център „София“, който ще обслужва клиенти по автомобилни застраховки, съобщиха от компанията.

Той се намира на на адрес: гр. София кв. Дружба 1, бул. „Христофор Колумб“ №4 (сервиз „Немекс“). Центърът ще обслужва клиенти от понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа.

В новия център ще се извършат всички дейности, свързани с обслужване на клиентите на ОЗК – Застраховане при щети по автомобилното застраховане: приемане на уведомления и завеждане на щети, огледи на увредените МПС, издаване на възлагателни писма за ремонти, приемане на документи за приключването на преписките по заведените щети, огледи на вече ремонтираните МПС. В него ще могат да се внасят и дължими вноски по застраховки „Каско“ и „Гражданска отговорност“.

„Ние съзнаваме, че успехът на дружеството е свързан, както с предлагането на най-добри условия за сключване на застраховките, съчетано с компетентно обслужване, така и с бързото и адекватно уреждане на претенции в случай на застрахователно събитие.“, се посочва в прессъобщение на компанията.

  Онлайн услуги
x