Инстрейд Застрахователен брокер стана част от световната мрежа Brokerslink


Инстрейд Застрахователен брокер се присъедини към глобалната застрахователна мрежа Brokerslink, която оперира в 130 държави. Членството в системата е факт от март 2023 г. и осигурява на настоящите и бъдещите на клиенти на брокера достъп до специализирани застрахователни услуги и експертиза в целия свят. В същото време, близо 30-годишният опит на Инстрейд на българския пазар ще обогати портфолиото от услуги и знания, които Brokerslink предоставя на своите клиенти и партньори на територията на България.

„Животът вече е глобален, бизнесите стават все по-глобални и най-добрият начин да увеличим стойността, която даваме на нашите клиенти и партньори, е като обединим и надградим знанията и опита си на световно ниво. Само така можем да вървим всички заедно напред и да осигуряваме все по-пълноценни и качествени услуги.“, коментира Ивета Кунова, основател и управител на Инстрейд Застрахователен брокер.

Българската компания е на пазара от далечната 1995 г. и е натрупала солиден опит в застраховането на широк спектър от рискове – от автомобилни застраховки, през финансови рискове, здравни застраховки и др. Инстрейд е и първият и единствен до момента застрахователен брокер в света, застраховал Триумфалната арка. Застраховката е направена във връзка с „опаковането“ на арката като част от арт инсталацията по идея на художника Кристо през септември 2021 г.

Кои са Brokerslink?

Компанията Brokerslink работи на глобално ниво и администрира световна мрежа от застрахователни брокери. Партньорите и членовете на Brokerslink имат достъп до общ пазар и огромен натрупан опит в застрахователните услуги и оценката на риска. Клиентите на Brokerslink получават най-доброто от света на малките и големите брокери: от една страна – широкия спектър от услуги и присъствието на много пазари, което могат да предложат големите застрахователни брокери. От друга страна – местната експертиза и контакти, които само локалните брокери притежават.

Голяма част от клиентите на Brokerslink са мултинационални организации, които имат нужда от помощ в оценката и управлението на риска, както и в изготвянето на подходящи за тях застрахователни решения. Благодарение на Brokerslink и партньорската им мрежа, те получават висококачествена услуга, базирана на широка експертиза, приложима в цял свят.


  Онлайн услуги
x