Иновативни застраховки за технологичния сектор: CFC влиза на българския пазар

Кибер застраховки CFC
Кибер застраховки CFC
Кибер застраховки CFC

Продуктите на компанията пионер в кибер застраховането CFC вече се предлагат на българския пазар от началото на 2024 г. Партньор на международния гигант в технологичното застраховане е Инстрейд Застрахователен брокер.

CFC e една от първите компании, които започват да предлагат кибер застраховки онлайн още през 90-те години под името ClickForCover.com. Днес CFC е глобален застрахователен гигант, като в сърцето на бизнеса остават технологиите и специализираните продукти за технологичния сектор.

Сред най-търсените продукти на CFC са:

Застраховки срещу кибер атаки

Застраховката срещу кибер рискове на CFC осигурява не просто защита, а комплексна услуга, включително превенция, незабавна реакция при инцидент и адекватно обслужване и покритие, за да възстановите щетите максимално бързо. Продуктите са специално разработени за малки и средни предприятия. Покритието е комплексно и включва широк кръг от рискове, сред които различни видове социални измами, документални измами и атаки, свързани с искане за откуп.

Продуктите на CFC са специализирани особено в областите здравеопазване, производство, строителство, ритейл, професионални услуги.

В допълнение, всички клиенти на CFC получават активно управление на риска чрез непрекъснат мониторинг на собствените системи и „тъмния web“, получават регулярни експертни съвети и незабавна помощ при засечен пробив. Системите на CFC следят и за потенциални слаби места в цялата база от клиенти, за да установят навреме новите заплахи и тенденции.

Специализирани отговорности

Професионалната отговорност далеч не е една единствена универсална застраховка, а напротив – всяка професия и длъжност е свързана със специфични рискове и начини за управлението им. Портфолиото на CFC включва специализирани застраховки за широк кръг от специалисти – застраховки за мениджъри, за лекари и медицински персонал, за медии, инженери, финансисти и др.

За предприятия в областта на технологиите, застраховката срещу грешки и пропуски предпазва бизнесите от претенции, свързани с грешки, пропуски или небрежни действия при предоставянето на технологични услуги, предоставяйки спокойствие на компаниите в този сектор. Застраховката от отговорности за медии пък е с цел да защити средствата за масова информация от искове, свързани с клевета, нарушение на интелектуална собственост и др.

Застраховки за индустрията

Прекъсване на бизнеса, отзоваване на продукти, имущества, екологична отговорност, финансови отговорности, интелектуална собственост са само част от покритията, предлагани от CFC. Едно от основните предимства на компанията е, че прилага холистичен подход, вместо отделно оценяване и застраховане на различните рискове.

Застраховка при отвличания, откупи и корабоплаване

За бизнесите, опериращи в рискови райони, като сектора на корабоплаването, застраховката срещу отвличания и искания за откуп е изключително важна. Този продукт помага за управлението на кризи, плащането на откуп и други свързани разходи.

Всички застраховки на CFC се предлагат от Инстрейд Застрахователен брокер. Свържете се с нас за повече информация и оферта.

Защо да изберем CFC?

Специализирана експертиза. Фокусът на CFC върху специализирани пазари позволява на компанията да познава в дълбочина съответните сектори и да предлага адекватни персонализирани решения, които отговарят на конкретни предизвикателства пред всеки отделен бизнес.

Глобален обхват: Като глобален доставчик на застрахователни услуги, CFC предлага покритие на бизнеси и физически лица в целия свят. Този глобален обхват е особено полезен за компании с международни операции, предоставяйки им последователна защита в различни географски региони.

Иновативни технологии: CFC използва иновативни технологии за оптимизиране на застрахователния процес. Технологии се използват във всички елементи от застрахователния процес – от онлайн управление на полициите, през денонощно обслужване при щети в цял свят, до ефективно уреждане на искове.

CFC е един от лидерите в застраховането на технологични компании, с глобален обхват на обслужване и експертиза в специализирани и чувствителни сектори като здравеопазване и финтех. Това прави продуктите на компанията особено уместни за доставчици на здравни услуги, информационни системи в сектора на здравеопазването, всякакъв род финансови компании и бизнеси, опериращи в опасни региони по света. Компанията предлага холистичен подход, непрекъснати усилия по превенция и моментален отговор в случай на щета.

Продуктите на CFC се предлагат от Инстрейд Застрахователен брокер. Пишете ни, за да ни разкажете повече за Вашия бизнес и да ви предложим най-адекватното покритие.

  Онлайн услуги
x