Автоасистанс спасява от нерви на пътя

Промоции на автомобилни застраховки Каско и Автоасистанс на прага на зимата

автоасистанс

Застрахователните компании обявиха поредица от промоции на автомобилни застраховки по случай приближаващата зима. Ако нямате застраховка Каско, сега е добър момент да сключите такава. Допълнителната застраховка Автоасистанс пък помага да си спестите нервите от спешен ремонт на пътя или извозване на автомобила до сервиз, ако ви се случи нещо извънредно.

Ето и текущите промоции:

  • ОЗК – Застраховане обяви акция ЗИМА за застраховане на леки автомобили при преференциални условия. При щети по декларация или на паркинг, когато застрахованият няма и/или не може да представи документ, издаден от компетентните органи или двустранен протокол, удостоверяващ настъпването на застрахователното събитие, Застрахователят изплаща до 10 % от застрахователната сума по полицата за всяка щета, независимо от броя на щетите без документ, общо до 30% за срока на застраховката. Първите две щети се ликвидират по условията на издадената полица (официален сервиз, доверен сервиз и/или експертна оценка). Всяка следваща щета по реда на описаните по-горе условия се ликвидира по Експертна оценка.
  • УНИКА удължи промоционалната си кампания по застраховка Каско за застраховане на стари автомобили на цената на нови. Леки автомобили на възраст от 5 до 8 години се застраховат по тарифите, приложими за автомобили от 3 до 5 години. Промоцията е валидна до 30 ноември
  • Алианц България представи нов продукт и отстъпки. От 11 ноември компанията предлага разширено покритие по застраховка Автоасистанс – клауза „Старт 3“. Тя покрива смяна на гума на пътя или извозване до най-близкия сервиз, вулканизатор или магазин, където увредената гума може да бъде заменена или поправена. Клаузата покрива и разходи за подаване на ток за стартиране на автомобил при проблем с акумулатора. Ако автомобилът има застраховка Каско или Гражданска отговорност в ЗАД Алианц, застраховка Автоасистанс се предлага с отстъпка.

Промоция за бизнеса

От 8 ноември ЗД „Бул Инс“ обяви промоция по застраховки „Професионална отговорност на превозвача“ и „Автоасистанс +“. Застраховка „Професионална отговорност на превозвача“ се предлага при тарифно число от 0,3 %, а цената на „Автоасистанс +“ е 30 лв без включен данък. Клиентите по застраховка „Автоасистанс +“ получават и карта за отстъпки в бензиностанции „Петрол“, както и отстъпки в сервизи, центрове за гуми, покупка на авточасти и др. Промоцията е в сила до края на годината.

Защо ми трябва застраховка Каско и Автоасистанс?

Застраховките Каско и Автоасистанс са начин да си осигурите спокойно пътуване през зимния сезон, когато зачестяват инцидентите по пътищата и случайните повреди на автомобили в резултат на студа, снега и влагата. Проблем с автомобила по време на пътя може да провали ваканция или важно пътуване по работа, а разходите за възстановяването му може да създадат финансови проблеми на притежателя му за месеци напред. Наличието на застраховка Каско покрива разходите от ПТП, случайни повреди или природни бедствия, а Автоасистанс може да спести стотици левове за пътна помощ и транспортиране на пострадалия автомобил и пътниците в него.

За повече информация и лична оферта, свържете се с някой от офисите на Инстрейд Застрахователен брокер или ни изпратете електронно запитване.

Инстрейд Застрахователен брокер припомня, че услугите на застрахователния брокер са безплатни за крайния клиент и по никакъв начин не оскъпяват полицата спрямо сключването й директно в офис на застрахователя.

  Онлайн услуги
x