Продават развод и брак в супермаркета

Супермаркети във Великобритания ще продават готови документи за развод или брак, така че клиентите им да не харчат хиляди лири за правни услуги, ако решат да променят семейния си статус, пише в. „Дейли мейл“.
За 99 лири желаещите да се разведат ще могат да купят пълен набор от документи за раздялата и ръководство как точно да ги попълнят и подадат. Ако изпълняват препоръките, не би трябвало да имат проблеми с развода тип „направи си сам“. За по-несигурните ще се продава и услугата „проверка на документите от адвокат“, която струва още 50 лири. А срещу още 150 лири получават едночасова консултация при адвокат. Пълно правно обслужване при развода се предлага за 475 лири и отново се продава в супермаркета. Целта на новите продукти е да са в помощ на ударените от кризата британци, които не могат да си позволят да хвърлят хиляди лири по съдилища.
Веригата супермаркети Co-op предлагат и по-позитивни продукти, свързани с брак, а не с развод, посочва още „Дейли мейл“. Така например можете да си купите предбрачен договор за 950 лири, споразумение за двойки, живеещи заедно без брак за 550 лири и консултация с адвокат за 175 лири, включително съвети, свързани с попечителството над деца.

  Онлайн услуги
x