Нямаш здравна застраховка – пази се от инфаркт!

Неприятен извод се направили учени от Щатите след проучване на близо 150 000 отделни медицински случая. Ако нямате здравна застраховка, вероятността да починете от инфаркт, инсулт или пневмония са значително по-големи, отколкото ако сте застрахован. Тези резултати не засягат общата заболеваемост, но показват вероятността подобни заболявания да приключат фатално за вас.
Очаква се задължителното медицинско осигуряване, въведено с новите промени в законодателството, прокарани от президента Обама, да предотврати подобни фатални случаи.
В контекста на българското законодателство такива случаи не биха могли да се свържат с липса на индивидуално осигуряване. От друга страна, обаче, притежателите и на допълнителни осигуровки от частни фондове или медицински центрове могат да се похвалят с по-добро обслужване, по-рядко попадат в болнично заведение през спешните медицински отделения.
Здравното осигуряване в страната предлага възможности да потърсим допълнителни грижи от частни здравно-осигурителни фондове. Застрахователният брокер може да ви предложи подходящите за вас продукти.

  Онлайн услуги
x