Honda Fit EV направи дебют на автосалона в Лос Анжелос

На автомобилното изложение в Лос Анжелос Honda представи изцяло новата Fit EV за 2013 г. При представянето на автомобила бе обявено, че автомобилът може да измине 123 мили (около 210 км) в града с едно зареждане.
Honda Fit EV ще бъде на разположение на първите си клиенти през лятото на 2012 г. Fit EV е базирана на популярният хечбек Fit, известен в Европа и у нас като Jazz и е част от разнообразното портфолио на компанията за превозни средства с алтернативни горива и бензиново-електрически хибриди, plug-in хибриди, горивни клетки и задвижвани с природен газ модели.
Американският отдел на Honda ще започне да отдава на лизинг Fit EV на клиенти в избрани пазари в щатите Калифорния и Орегон през следващото лято, а след това на шест пазарни региони по източния бряг в началото на 2013 г. Производителите на Fit EV предвиждат автомобилът да струва $38 675, като лизинговите вноски ще бъдат по $399 на месец. Honda ще следи как електромобила се приема на пазара, но се очаква обемът на този ранен етап от производството да бъде 1100 Fit EV в следващите три години.
Източник: honda.bg

  Онлайн услуги
x